Zdravie a wellness

To je dôvod, prečo by ste mali vyskúšať veľkolepý olej Monoi

To je dôvod, prečo by ste mali vyskúšať veľkolepý olej Monoi

Pri výbere z rôznych olejov rastliny a bylinkové báze, už ste niekedy nad tým, či tam bolo niečo, čo by mohlo splniť komplexné požiadavky krásy? Ak by ste mohli použiť jeden výrobok, ako sa starať o pokožku hlavy a hydratáciu tela, nebolo by to úžasné? Pravdou je, že nie je ťažké nájsť také výrobky, aj keď nebudete nájsť všade. Monoi olej je odpoveďou na vaše potreby pre starostlivosť o pleť a starostlivosť o vlasy. Tieto Polynézania používali tento nádherný olej po stáročia (1).

Čo je Monoi Oil?

Monoi olej sa nezískava z každej jednotlivej rastliny alebo kvetiny. Je vyrobená zmiešaním čistého kokosového oleja s Tahitian gardenia kvetinami. Natívnych Tahitians Tento vonný olej je veľmi posvätný a slúžil ako kozmetický a kože hojenie tajomstvo po celé generácie. Olej má ľahkú vôňu, ktorá nie je silný. Monoi olej sa vyrába v procese, ktorý zahŕňa žiadne umelé arómy alebo chemických látok (2).

Pôvod Monoi Oil:

Jeho počiatky možno vysledovať až do začiatku kresťanstva, podľa folklores. To bolo používané značne v tomto Novom Zélande. Olej bol používaný polynézskych kmene namazať novorodencov v uctievanie ceremónie. Legendárny 18. Storočia prieskumník, James Cook si všimol, jej uplatnenie pri skúmaní Nový Zéland. To bolo prvýkrát, čo západné krajiny dostal závan Monoi oleja. Bolo to v roku 1942, že komerčné produkcia Monoi ropy začala.

The Making Of Monoi Oil:

Tieto Tahitians uchýliť k prírodným výrobného procesu Monoi oleja, a nie sa podieľa veľa strojov. Spočiatku zbierajú lokálne zozbieraného kokosových orechov. Iba vyzreté kokosy, ktoré padajú zo stromov sú zhromažďované na tento účel. Kokosové orechy sa potom vyliala a sušia na slnku. To robí kokosové jadra strácajú vlhkosť a stávajú sa pripravený pre ťažbu ropy po vysušení slnečným žiarením. Potom sa olej sa získava drvením a ich lisovanie. Za to, že olej sa odfiltruje a nechá sa stať splatné.

Potom, oni namočiť Tahitian Gardenia kvety rafinovaného kokosového oleja. To sa udržuje po dobu namáčania dlhšie ako mesiac. Výrobcovia zabezpečia sa používajú organické kokosový olej a čerstvé Gardenia kvety. Po tom, pripravený olej je uložený v sklenených fľašiach.

Kde nájsť Monoi Oil:

V súčasnej dobe môžete nájsť MONOI olej v mnohých formách na trhu. Existuje niekoľko značiek, ktoré predávajú MONOI vlasovú kozmetiku ropy napustená vrátane šampóny, masky a kondicionéry. Nech už si kúpite MONOI olej alebo akýkoľvek takýto výrobok obsahujúci olej, uistite sa, že je vyrobená z autentických ingrediencií. Budete schopní nájsť také výrobky on-line a v prírodných obchodoch s potravinami. Je lepšie, že budete čítať recenzie týchto výrobkov pred nákupom jeden.

Prečo používať Monoi Oil pre pleť a vlasy zdravie?

Dermatológovia z veľkej časti chváli MONOI olej pre jeho obrovské uzdravenie a prospešné vlastnosti. Esenciálne mastné kyseliny odvodené od kokosového oleja pomocou liečiť rad kožných a vlasy škody. Jeho antioxidant kvocient a živiny pomôcť vašej pleti bojovať rôzne škody. Nemusíte sa obávať znečisteniu odevu či posteľ po nanesení oleja, ako sa dostane vstrebáva do pokožky celkom rýchlo. Dobrá vec je, že pokračuje v hydratáciu pokožky a vlasov aj niekoľko hodín po aplikácii. Vaša pokožka zostane aromatický nejakú dobu rovnako.

Okrem toho, že neobsahuje žiadne paraben, síran alebo viacerých zložiek, ktoré môžu spôsobiť vedľajšie účinky, alebo spôsobiť poškodenie kože v žiadnom prípade. To je celkom bezpečné použitie u detí rovnako.

Najlepšie využíva a výhody Monoi Oil:

Nižšie sú uvedené top využitie a zdravotné prínosy Monoi oleja:

1. Ako výživným:

Kokosový olej pôsobí ako prírodný zvlhčovač pleti a Monoi ropa zvyšuje prínos. Je ľahší v štruktúre a preto dostane vstrebáva do pokožky ľahšie. To nedáva lepkavý pocit a zanecháva pokožku jemne parfumovaný. Môžete ju použiť namiesto nákupu voľne predajných pleťové krémy a pleťové vody pre istotu! Hodí sa takmer všetky typy pleti, a môžete ho použiť aj na citlivú pokožku. Môžete použiť olej vyživujú pokožku po celý rok. V zime, to môže byť používané na extra-suchú pokožku škvrny, ako sú lakte a kolená.

2. Ako vlas nourisher:

Možno ste používajú kokosový olej vyživujú vlasovej pokožky a vlasov. Monoi olej, sú ľahšie a aromatické, pomáha vlasovej pokožky a vlasov výživy. Môžete vmasírujte na pokožku hlavy pred vaňou. Umyť jemným šampónom. Bolo by ešte lepšie, ak budete používať olej na pokožku hlavy a nechajte ju cez noc. Možno ho použiť na suché i citlivú pokožku. Môžete tiež použiť tento olej namiesto pravidelného kokosového oleja, aby sa vlasové masky.

3. Ako Anti Hair kader Riešenie:

Koľkokrát ste sa rozhodol kúpiť anti vlasy krepovateniu sérum, a ešte viac v zimných dňoch? Monoi olej možno použiť na skrotiť vlasy kader bez vedľajších účinkov. Obsahuje kyseliny laurovej, ktorý preniká do vlasových korienkov a zjemňuje vlasové folikuly. Vezmite malé množstvo Monoi oleja na dlani a aplikujte na končeky vlasov prameňov. Použite dlhý ozubený hrebeň skrotiť kučeravé vlasy.

4. Ako vlasový kondicionér:

Bez ohľadu na to, či máte dlhé alebo krátke vlasy, vaše vlasy čas od času bude potrebné klimatizácie. Nie je potrebné kupovať drahé OTC kondicionéry, keď môžete použiť MONOI olej. Môžete naliať niekoľko kvapiek oleja Monoi vo svojom súčasnom vlasový kondicionér a dobre premiešajte pred aplikáciou na vlasy. Po umytí vlasov, budete sa diviť, pozorovať, ako hodvábna, mäkké a voňavé to stalo!

5. A Hair Repair riešenie:

Vaše vlasy dostane vystavený toľkých prvky, ktoré poškodzujú korene a robí to nudné, poškodené a bez života. Použitie farby na vlasy, farbivá, gély, atď mať vplyv na vlasové pramene. Vystavenie tvrdým slnečným žiarením a poveternostnými vplyvmi sa tiež ovplyvňuje vaše vlasy a vlasovú pokožku negatívne. Použitie OTC šampóny a séra nemusí byť veľmi efektívne zvrátiť škody (3). Niekedy sa takéto produkty môžu skončiť zhoršenie skalp a vlasy podmienky. V takýchto situáciách, môžete nasadiť MONOI olej ako záchranca. Pomáha zvrátiť škody, ktoré spôsobí na vlasy a na pokožku hlavy a obnovuje lesk vlasy bez lesku. Funguje tiež na poškodené vlasy celkom rýchlo.

6. Ako kožu Damage odľahčovací:

Možno ste podstúpil rôzne kožné problémy v živote. Patrí medzi ne stmavnutie kože, pokrčenie a poškodenie slnkom, atď Kým títo sú spôsobené vystavením počasie a environmentálne faktory, môžete tak urobiť svojím dielom k zníženiu škôd. Monoi olej obsahuje vitamín E, ktorý je silný antioxidant. Masírovať olej na kožu nielen zjemňuje a hydratuje, ale tiež ponúka zbraň v boji proti škody, ktoré spôsobí voľnými radikálmi. Pri dlhšom používaní, nájdete príznaky starnutia a slnko škody na kožu dostať znížená. To tiež požičiava mäkkú žiaru na koži po aplikácii.

7. Ako protizápalové činidlo:

Môžete mať prospech z používania MONOI oleja pre získanie úľavu od stavov spojených so zápalom kože. To je s ohľadom na prirodzené metylsalicylát prítomného v Tiare kvetín, ktoré sa používajú, aby sa olej (4). Táto látka sa ukázala protizápalové vlastnosti.

8. Ako štít prechladnutie:

Polynézskej kmene používali MONOI olej od vekov pre ochranu pred chladom, vody a počasie. Oni používali ju chráni pokožku pred slanou vodou, zatiaľ čo kanoistika na mori. Dokonca aj teraz, mnoho hlbinných potápačov použiť tento olej na svoje telo pred potápaním do hlbín mora.

9. Ako aromaterapeutická masáž olejom:

Nemáte naozaj nutné investovať do aromatických éterických olejov na masáž, keď Monoi olej je na dosah. To možno využiť pre masážne terapiu bez problémov. Môžete tiež naliať niekoľko kvapiek tohto oleja vo vani naplnenej teplou vodou. Namočte svoje telo v tejto vode po dobu 20 minút alebo tak. To vám pomôže omladenie tela po náročnom dni v práci a navodiť zdravý spánok v noci.

10. Ako štít pre zabránenie Sunburn:

Ak chcete, aby hit pláže počas dovolenky v tropickom destinácii, majte MONOI olej do vrecka spolu s opaľovací krém (5). Pred zaobstaraním opaľovať alebo hranie na pláži, použite olej na kožu. To bude chrániť pokožku pred vplyvom drsného slnko, piesok a vietor. Pred poklepávaním vrstvy opaľovacieho krému pre zvýšenú ochranu pred UV žiarením môžete tiež masáž pokožky s olejom.

Tipov pre použitie Monoi Oil:

Tie by mali ukladať MONOI olej v sklenených fľašiach a udržať je v tieni. Množstvo oleja, budete musieť použiť na vlasoch alebo na koži závisí na vlasy a pleť typu. Lyžica tohto oleja by malo stačiť pre ženy so strednou až dlhé vlasy, v priemere. Aby bolo zaistené, nechcete skončiť s mastnými vlasmi po nanesení oleja používať v malých množstvách na začiatku a potom pridať ďalšie. To isté možno povedať o uplatňovaní tohto oleja na pokožku.

Ako sa vám tento post? Dajte nám vedieť tým, že opustí komentár nižšie.